Deciziile manageriale pot fi lipsite de stres!

Aflati acum tot ce trebuie sa stiti despre
CONTABILITATEA MANAGERIALA!

Exploatati cu iscusinta resursele financiare ale companiei!

Stimate client,
 • Aveti o afacere si doriti sa detineti toate instrumentele necesare pentru a cladi SUCCESUL acesteia?
 • Aveti cunostinte vagi in domeniul contabilitatii, dar va doriti informatii aplicabile AICI si ACUM?
 • Va doriti sa creati cele mai eficiente STRATEGII DE MARKETING?
 • Cheltuiti prea mult pe consultanta contabila externalizata?

Avem SOLUTIA! Lucrarea Contabilitatea manageriala cuprinde toate informatiile de care aveti nevoie pentru:
 • Analiza riguroasa a afacerii dumneavoastra!
 • Stapanirea conceptelor contabile de baza!
 • Gasirea unor solutii practice pentru dezvoltarea afacerii dvs.!

Relatia dintre management si contabilitate este una dintre cele mai importante punti din interiorul unei companii. In plus, contabilitatea manageriala are de fiecare data o alta organizare, in functie de specificul fiecarei companii.

Cartea Contabilitatea manageriala abordeaza intr-un mod simplu, clar si concis subiectul determinarii diverselor tipuri de costuri si a utilizarii acestora in vederea luarii diverselor decizii manageriale. In cadrul fiecarui capitol sunt explicate succint si sistematic conceptele utilizate, iar pentru fiecare situatie abordata sunt prezentate exemple practice.

Top 5 Beneficii garantate de Contabilitatea manageriala

1. Economisiti resurse finanicare importante!

Puteti sa va lipsiti de consultanta externalizata pentru servicii de contabilitate manageriala cand dvs. sunteti expertul, intotdeauna informat si pregatit!

2. Alegeti ce este mai bine pentru afacerea Dvs., mai usor!

Stiti exact in ce directie va doriti sa se indrepte compania, asa incat veti sti cel mai bine ce resurse si ce idei sa exploatati si cum sa organizati strategiile de marketing, optimizate din punct de vedere contabil!

3. Aveti acces GARANTAT la informatie, oricand, oriunde!

Atunci cand va aflati in confortul propriului birou, puteti rasfoi cartea Contabilitatea manageriala pentru a asimila cat mai mult din informatia impartasita de specialisti in domeniu.

Si ce este si mai bine? Daca aveti nevoie sa consultati continutul lucrarii, puteti face acest lucru in orice moment pe platforma www.rsonline.ro – sunt necesare doar conexiunea la internet, codul de client si CUI-ul societatii. Beneficiu exclusiv pentru clientii R&S!

4. Aveti intotdeauna un sprijin de incredere pentru gasirea unor solutii

- CORECTE
- LEGALE
- EFICIENTE!
    

Lucrarea este presarata cu exemple practice care sa va ajute sa gasiti cele mai bune solutii pentru situatiile pe care le intalniti.

5. Va puteti testa cunostintele acumulate!

La finalul fiecarui capitol din lucrarea Contabilitatea manageriala specialistii Rentrop&Straton va propun teste grila pentru verificarea cunostintelor astfel incat sa fie facilitate sedimentarea informatiilor.
Acestia sunt specialistii care au colaborat la crearea lucrarii Contabilitatea manageriala, punand la un loc toate cunostintele pe care le-au acumulat de-a lungul experientei pentru a crea un ghid strasnic pentru dvs.!

Conceptul de contabilitate manageriala s-a conturat relativ dificil in literatura de specialitate, avand anterior forma de “contabilitate de gestiune” sau “contabilitate analitica”, fara ca vreunul dintre acesti termeni sa poata cuprinde in totalitate esenta acestui concept.

Este foarte important sa cunoasteti:
 • Diferentele dintre contabilitatea financiara si contabilitatea manageriala
 • Legatura dintre contabilitatea financiara si contabilitatea manageriala
 • Tipurile de cost (directe/indirecte; variabile/fixe; totale, unitare, costuri marginale etc) – Aflati clasificarea costurilor si importanta fiecarei tipologii din lucrarea Contabilitatea manageriala!
 • Sistemul contabil de inregistrare a costurilor utilizat in Romania – privire de ansamblu, concepte cheie si comparatia cu alte sisteme de inregistrari contabile
 • Metodologii diferite de calcul al costurilor, pentru a putea aplica cele mai potrivite sisteme afacerii dvs.!
 • Cate ceva despre sistemul bugetar

Specialistii nostri au reusit sa ilustreze complet si corect acest concept si sa structureze informatia asa incat sa va fie cu adevarat de folos! Aruncati o privire peste cuprinsul lucrarii si convingeti-va ca este exact cartea de care aveti nevoie!

Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF. Click aici pentru a downloada fisierul: Download cuprinsul lucrarii.


 Aveti cel putin 4 motive serioase sa alegeti aceasta lucrare!

Gabriel Jinga
• Doctor in economie, domeniul contabilitate, incepand cu anul 2009
• Conferentiar la Catedra de Contabilitate si Audit din cadrul ASE Bucuresti
• Lector Seminarii Open si In-House organizate de Rentrop & Straton
• Moderator a peste 52 de editii ale Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate
Madalina Dumitru
• Profesor universitar in cadrul ASE Bucuresti, Departamentul de Contabilitate si Audit
• Membru CECCAR, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Asociatia Romana de Contabilitate, EAA; British Accounting Association; European Network for Research in Organisational Accounting Change; Unite a Valeur Ajoute; Centre for Research in Accounting and Management Information Systems; IAAER.
Daniela Calu
• Profesor universitar in cadrul ASE Bucuresti, Departamentul de Contabilitate si Audit
• Specialist in contabilitate, fiscalitate, raportare financiara si non-financiara, contabilitate manageriala
Mariana Glavan
• Profesor universitar in cadrul ASE Bucuresti, Departamentul de Contabilitate si Audit
• Specialist in administrarea afacerilor si contabilitate


Ani de-a randul am apelat la consultanti din exteriorul firmei pentru servicii de contabilitate manageriala ca analiza sistemului de control financiar-contabil, consultanta in reorganizarea departamentului contabil, chiar si pentru intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli si intocmirea cash flow-ului. Acum nu mai am nevoie de consultanta externalizata si economisesc bani frumosi! Cumpararea cartii asteia a fost una dintre cele mai inspirate investitii! Multumesc, R&S!

Dorina V., 44 de ani

Antreprenor


Mi-a placut dintotdeauna sa lucrez cu numere, iar contabilitatea este cea mai fireasca alegere de cariera pentru mine. Dar intotdeauna mai avem ceva de invatat, de la un curs dupa facultate, dintr-o noua carte citita, de la vreun seminar – intotdeauna mai este ceva de aflat! Cartea aceasta m-a ajutat sa inteleg cat de importanta este legatura dintre contabilitatea financiara si contabilitatea manageriala. Acum sunt eu omul la care vin colegii cu intrebari. Parca si clientii ma privesc altfel!

Catalin M., 28 de ani

Contabil


Lucrand in contabilitate, ai o sumedenie de reguli de respectat, de bune practici, de metodologii de urmat. Este bine sa ai o carte unde sa poti verifica din cand in cand informatiile. Unde mai pui ca lucrarea asta te ajuta sa te verifici si pe tine insati? Este una dintre cele mai utile volume de pe raftul meu, o recomand cu caldura!

Valentina F., 36 de ani

Consultant contabil

Nu uitati! Daca doriti sa:
 • Fiti un lider exceptional
 • Va ajutati afacerea sa evolueze
 • Eliminati greselile din viata dvs. profesionala!
… Comandati chiar ACUM Contabilitatea manageriala! BUTON AICI
Despre produs

Titlu: Contabilitatea manageriala (editia 2019)

Format: Tiparit (141 pagini). Avantajul de a fi client Rentrop&Straton este ca puteti vizualiza lucrarea in format PDF pe platforma www.rsonline.ro – sunt necesare doar conexiunea la internet, codul de client si CUI-ul societatii. Beneficiu exclusiv pentru clientii R&S!

Continut: informatii sistematizate privind conceptele cheie din contabilitatea manageriala, definitii, exercitii si teste pentru asimilarea optima a datelor, astfel incat sa fiti un lider in domeniul dvs!

Pret: 95 de lei + 5% TVA


Alegerea va apartine!

Larisa Bohiltea,
Manager de produs
Divizia Editoriala Contabilitate
Rentrop & Straton

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.


Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna decembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Contabilitate manageriala

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.